top of page

Banánový chia pudink s čokoládou

Aktualizováno: 12. 4.

Hledáte recept na dokonalou snídani? Vyzkoušejte tento chia pudink, který je rychle hotový, zdravý a především chutná naprosto skvěle. Je to perfektní recept do skleničky, který si můžete připravit i den dopředu (či více dnů). Tento banánový chia pudink s čokoládou si jednoduše zamilujete. Chia semínka jsou skvělou ingrediencí a surovinou, kterou byste měli zařadit do svého jídelníčku!


Základní ingrediencí tohoto receptu jsou chia semínka. Chia semínka jsou bohatá na živiny, obsahují vysoké množství omega-3 mastných kyselin, vlákninu, vápník, bílkoviny, železo a další. Kromě toho obsahují i antioxidanty. Vláknina může pomoci s trávením, s udržováním hladiny cukru v krvi a také snížit riziko některých onemocnění.


Jednou z výhod chia semínek je i to, že je lze jednoduše zařadit do jídelníčku. Můžete si je přidat do smoothies, ovesných kaší, do salátů, na pečivo, smíchat s jogurtem a další. Lze je přidat víceméně do čehokoli nebo na cokoli. A to jak sladká tak i slaná jídla.


Tento recept je ověřenou kombinací banánu a čokolády. Je tak trochu na styl banánků v čokoládě - ale s mnohem lepším složením i chutí. A protože jsou do skleničky, nemusíte se bát, že by se vám náhodou nepovedly. Jednoduše stačí smíchat pár ingrediencí a máte hotovo - jednodušší už to být nemůže. Tento chia pudink si můžete jednoduše připravit i na 1 porci, stačí vše vydělit dvěma! Vyzkoušejte tento jednoduchý a zdravý recept třeba rovnou na snídani:

Banánový chia pudink s čokoládou

Recept na banánový chia pudink s čokoládou:


Potřebujete (na 2 porce):

Chia pudink:

Banánová vrstva:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

517 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page