top of page

Odlehčený tvarohový Míša dort s jahodami

Aktualizováno: 28. 4.

Jednoduchý recept na perfektní odlehčený tvarohový Míša dort s jahodami. Tenhle recept kombinuje nejoblíbenější chutě – tvaroh, jahody a jablka. Recept je vhodný ke každé příležitosti a dortík se vždy povede. Jeho chuť je skvělá a také se hodí i pokud zrovna hubneš! Obsahuje totiž mnohem méně kalorií než ten klasický, navíc je v něm zdravé ovoce. Tyhle tvarohové řezy ve formě dortu jsou prostě božské!


Jeden ze zdravých receptů z tvarohu, který najdeš na našem webu. Tvaroh je jednou z našich nejoblíbenějších ingrediencí, kterou používáme do mnoha receptů. Tvarohové recepty prostě chutnají skvěle! Zkus některé z těchto, stejně jako tento recept kombinují tvaroh s ovocem – ve většině případech s jablky, které v tomto receptu také najdeš:


Na našem webu najdeš i další tvarohové recepty s ovocem, dokonce i s jablky a tvarohem dohromady. Stačí do vyhledávání napsat slovo „tvaroh“ nebo „tvaroh recepty“ a ukážou se ti všechny recepty z webu!


Míša řezy jsou oblíbeným receptem, který kombinuje tvaroh s čokoládou, v tomto receptu navíc ještě s jablky a jahodami! Tyto Míša řezy jsou ve formě dortu, díky čemu je můžeš připravit třeba i na narozeninovou oslavu! Zároveň je ale můžeš bez obav dát i do jiné formy a připravit si tak luxusní Míša řezy na plech! Zkus a nebudeš litovat!


Pokud hledáš recepty na sladké pečení, podívej se na naše kuchařky! V jedné z našich kuchařek jsou recepty rozděleny na roční období podle sezónních surovin, a tak můžeš péct zdravé dobroty celý rok bez výčitek! Tuhle konkrétní e-kuchařku najdeš tady:

Teď už k samotnému receptu – zkus tyhle luxusní Míša řezy v podobě dortu:

Odlehčený tvarohový Míša dort s jahodami

Recept na odlehčený tvarohový Míša dort s jahodami:


Potřebujete (8 porcí):

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

147 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page