top of page

Pistáciové tartaletky s malinami a bílou čokoládou

Aktualizováno: 12. 4.

Blíží se Velikonoce a my pro tebe máme jeden netradiční recept na tartaletky, který potěší nejen na tento svátek. K jaru a Velikonocím patří barvy (obzvlášť pak zelená) a svěžest. Tyto pistáciové tartaletky s malinami a bílou čokoládou jsou velmi jednoduché, nezaberou příliš dlouho a za ten výsledek stojí!


Na našem webu najdete i jiné velikonoční recepty, např. tento Velikonoční cheesecake nebo tyto nepečená Velikonoční hnízda. Najdete zde i slané recepty vhodné na Velikonoce, my můžeme doporučit tuto Špenátovou roládu, která nás nikdy nezklame. Nejlepší ale je, že si ji můžete klidně připravit na Zelený čtvrtek a nebo kdykoli jindy, je to totiž skvělý a zdravý recept na vyvážený oběd. Ale zpátky k dnešnímu receptu!


Kombinace pistácií, malin a bílé čokolády není žádnou novinkou. Hodí se k sobě naprosto skvěle a spolu s arašídovým těstem tvoří ještě o trochu lepší kombinaci. Spojení křupavého těsta a krémové náplně také není žádnou novinkou. Tento recept na tartaletky je tvořen z několika prověřených kombinací, které nikdy nezklamou.


Tento recept je velmi jednoduchý, poměrně rychlý, především ale chutná skvěle a je ve zdravém provedení. Hodí se tak skvěle jako zdravá svačinka nebo zdravý dezert nejen na Velikonoce. Nám tartaletky moc chutnaly a věříme, že si na nich pochutnáte stejně jako my. Vyzkoušejte:

Pistáciové tartaletky s malinami a bílou čokoládou

Recept na pistáciové tartaletky s malinami a bílou čokoládou:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

226 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page