top of page

Zdravé bezlepkové donuty

Aktualizováno: 20. 4.

Hledáš zdravý recept na donuty? Vyzkoušej tento jednoduchý recept na zdravé bezlepkové donuty s čokoládovou polevou a oříšky. Jsou měkké a krásně nadýchané. Tento zdravý recept si zamiluješ - a určitě ho neděláš naposledy.


Pokud hledáš recepty na donuty, na našem webu jich také už pár najdeš a to rovnou několik velmi odlišných druhů:


Nicméně tyto jednoduché cizrnové donuty si můžeš připravit klidně i na snídani. A nebo třeba jako zdravou svačinku, která tě potěší nejen svojí chutí ale i svým složením. Tento recept je z cizrny, ale neboj - nejde v něm vůbec cítit! Takže pokud ti představa cizrnových sladkých dezertů přijde trochu divná, není se čeho bát. Mimochodem, cizrna nasladko ve spojení s čokoládou je jednou z nejlepších chutí. Můžeš se o tom přesvědčit i ve více receptech, například zkus tento zdravý cizrnový dezert nebo tyto jednoduché cizrnové sušenky s kousky čokolády. Případně ještě vyzkoušej tyto domácí cizrnové proteinové tyčinky s čokoládou.


Ať už se rozhodneš pro jakýkoli recept, doporučujeme kombinaci vyzkoušet! Věříme, že tě překvapí stejně příjemně, jako překvapila nás a každého, komu jsme dali ochutnat! A v těchto jednoduchých donutech to platí dvojnásobně. Tak už na nic nečekej a pusť se do nich!

Zdravé bezlepkové donuty s čokoládovou polevou

Recept na zdravé bezlepkové donuty:


Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

Štítky:

134 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page