top of page

Banánová bábovka bez vajec

Aktualizováno: 12. 4.

Zkus tuhle jednoduchou bábovku, na kterou potřebuješ jen 5 ingrediencí a pár minut času! Banánová bábovka bez vajec chutná skvěle, je rychlá na přípravu a velmi jednoduchá!


Banánová bábovka bez vajec je snadno připravitelná a vyžaduje pouze několik jednoduchých ingrediencí. Hlavní složkou této bábovky jsou přezrálé banány, které nejen dodávají sladkou chuť, ale také zajišťují vlhkost a strukturu těsta. Jednou z výhod této bábovky je to, že je to skvělá možnost pro ty, kteří se snaží o snížení množství živočišných produktů ve své stravě, a zároveň si přejí zachovat chuť a texturu svého oblíbeného dezertu. Tato bábovka je také vhodná pro vegany a vegetariány, kteří hledají chutné a zdravé alternativy k tradičním bábovkám s vejci.


V bábovce není žádný přidaný cukr, stačí pouze samotné banány na oslazení. Samozřejmě lze dosladit i podle preferencí, ale není to vůbec nutné.


Zdravých receptů na bábovky na našem webu najdeš už několik. Tahle verze je zcela bez vajec a je tak dobrou volbou pro ty z vás, kteří je používat nechtějí nebo je zrovna nemají doma.


Na našem webu najdeš už několik druhů bábovek, pokud zrovna nemáš chuť na tuhle, zkus se podívat na recept na makovou bábovku bez mouky. Dalším oblíbeným receptem na bábovku je i tento na jablečnou bábovku zcela bez mouky! Na našem webu najdeš i recept na zdravou bábovku z podmáslí a spoustu dalších! Do vyhledávání stačí napsat „bábovka“ a najdeš všechny! Každý si určitě najde druh, který ho zaujme. Máme recepty na bábovky bez mouky, bez vajec, z podmáslí, kokosovou bábovku a mnoho dalších!

Banánová bábovka bez vajec

Recept na banánovou bábovku bez vajec:


Potřebujete (5 porcí):

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

Štítky:

265 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page