top of page

Bochánky plněné špenátem a ricottou

Aktualizováno: 6. 2.

Hledáte tip na jednoduché ale skvělé pohoštění nejen na Silvestr? Tyto bochánky plněné špenátem a ricottou jsou zdravé, chutné a také na nich není nic složitého. Můžete si je ale připravit i na oběd nebo třeba svačinku či večeři, je to jen na Vás!


A pokud byste si chtěli náhodou práci ještě ulehčit, můžete použít i listové těsto. Nicméně těsto, které jsme v tomto receptu použily, je hotové raz dva, takže my ho doporučujeme vyzkoušet i doma! Nemusí kynout, a tak stačí jenom vypracovat a poté vyválet.


Kombinace špenátu a ricotty už je dávno prověřená, a pokud jste ji ještě nevyzkoušeli, přicházíte o hodně. A pokud přidáte ještě trochu česneku, už nejde odolat! Tento recept je spojením několik již prověřených kombinacích, které jednoduše nezklamou. A to ani když nemáte špenát ve velké oblibě.


Mimochodem, špenát je skvělou ingrediencí, kterou byste měli zařadit do jídelníčku při zdravém životním stylu. Obsahuje vysoké množství železa, vitamínů a další zdraví prospěšných látek. Špenát je zelenina, a tak obsahuje i nízké množství kalorií a několik antioxidantů, např. beta-karoten a lutein. Např. lutein slouží k podpoře správné činnosti zraku a může chránit před různými onemocněními.


Vyzkoušejte například právě tyto zdravé bochánky plněné špenátem a ricottou. Věříme, že Vám zachutnají a zamilujete si je stejně jako my! Podívejte se na celý recept:

Zdravé bochánky plněné špenátem a ricottou

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

153 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page