top of page

Slané tyčinky z tvarohového těsta

Aktualizováno: 6. 2.

Hledáte inspiraci na silvestrovské občerstvení? Jestli ano, jste tu správně! Zkuste tyhle extra jednoduché tyčinky z tvarohu, které budou zaručeně chutnat úplně každému!


Tyčinky jsou perfektní jako občerstvení na každou oslavu. Díky tomu, že je recept velmi jednoduchý, ušetříte spoustu času! V tomto čase navíc si pak můžete zkusit připravit další pochutiny vhodné na oslavy, a to i na silvestrovský večírek! Na našem webu je najdete v kategorii „silvestrovské občerstvení“.


Tyčinky z tvarohového těsta jsou perfektní! Chutnají každému, navíc tyčinkách dodávají extra bílkoviny, které nikdy nejsou na škodu. Zároveň je to mnohem zdravější než dělat třeba sýrové tyčinky. Po Vánocích určitě odlehčená verze neuškodí! I kdyby vám na odlehčené verzi nezáleželo, zkuste tyhle tyčinky. Jednoduše chutnají naprosto skvěle, ať už jde o zdravější recept nebo ne.


Tenhle recept je skvělý i v tom, že všechny ingredience můžete brát rovnou z lednice a ničemu to nevadí. Nemusíte se strachovat o to, zda nějaká vybraná ingredience má pokojovou teplotu nebo ne.

Slané tvarohové tyčinky

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

Štítky:

169 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page