top of page

Zdravé plněné trubičky

Aktualizováno: 6. 2.

Jednoduché trubičky ve zdravější verzi! Na tuhle verzi nepadne tolik másla jako na klasické, tudíž se dají považovat za zdravější oproti klasické verzi! Zkuste tyhle zdravé plněné trubičky.


Pokud vás čeká oslava a vy nevíte, co připravit, zkuste tyto trubičky! Chutnají naprosto skvěle a obsahují méně tuku než ty klasické! Zároveň v nich najdete i víc bílkovin. Ale pokud se nebudeme zabývat nutričními hodnotami, jsou celkově pro naše tělo prospěšnější právě kvůli surovinám, z kterých jsou vyrobeny.


Jsou ideální na oslavu, obzvlášť pokud máte ve své blízkosti lidi, kteří jsou proti všemu zdravému! Bohužel si v dnešní době spoustu lidí myslí, že zdravé jsou pouze různé saláty, jídlo bez cukru, zelenina a ovoce. To ale vůbec není pravda! Nezapomeňte, že nejdůležitější u všeho je právě množství! Hodně cukroví je samo o sobě velmi sladké, více než by bylo nutné a chutná prostě jako cukr. Pokud ale zkusíte tyto trubičky, uvidíte, že chutnají skvěle a nechutnají pouze jako cukr, ale obsahují víc různých chutí! I takto můžete lidem ve svém okolí ukázat, že jíst zdravě není vůbec žádná nuda!

Plněné oříškové trubičky

Recept na zdravé plněné trubičky:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

Štítky:

155 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page