top of page

Jednoduché cottage bulky bez kynutí

Aktualizováno: 12. 4.

Zkus tyhle jednoduché cottage bulky bez kynutí hotové do několika minut! A bez zbytečné práce! Navíc chutnají skvěle.


Pokud hledáš zdravý, rychlý a nenáročný recept na domácí pečivo, tak už dál hledat nemusíš. Tento recept je prostě ideální! Domácí cottage housky jsou měkké, nadýchané a chutnají božsky!


Rychlé nekynuté pečivo je skvělá volba pro ty, kteří chtějí připravit čerstvé pečivo bez čekání na kynutí těsta. Tento recept je jednoduchý, rychlý a nevyžaduje žádné speciální dovednosti v pečení. Dokonce nevyžaduje ani žádné speciální nádobí, stačí pouze miska na smíchání těsta a trouba.


Jednou z výhod tohoto receptu je jeho univerzálnost. Můžete přidat různé přísady podle své chuti a preferencí, jako jsou bylinky, koření, sýry nebo semínka. Semínka může dát i na posypání. Stejně tak strouhaný sýr, ale ten doporučujeme dát třeba 5 minut před koncem pečení, jinak by se sýr mohl spálit.


Rychlé nekynuté pečivo je ideální doplněk k večeři, polévkám nebo salátům, a může být také použito jako základ pro sendviče nebo občerstvení. Díky své jednoduchosti a rychlosti přípravy je rychlé nekynuté pečivo skvělou volbou pro zaneprázdněné dny, kdy potřebujete něco chutného a čerstvého rychle připravit.


Nezapomeň, že tyto housky obsahují větší množství bílkovin než klasické pečivo, proto jsou ideální pro každého, kdo hledá způsoby, jak zvýšit příjem bílkovin, případně kdo chce hubnout či jednoduše být trochu zdravější. Tím ale nevylučujeme klasické pečivo, i to má ve svém jídelníčku důležité místo! Oba druhy jsou skvělou volbou vhodnou do zdravého jídelníčku.

Jednoduché cottage bulky bez kynutí

Recept na jednoduché cottage bulky bez kynutí:


Potřebujete (na 4 housky):

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

356 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page