top of page

Pohanková kaše naslano

Zkus tuhle jednoduchou kaši, která je vhodná naprosto kdykoliv! Jak ke snídani, obědu, večeři, tak klidně i svačině. Pohanková kaše naslano je jednoduchý recept a zabere asi jen 20 minut.


Pohanková kaše naslano je vhodná volba pro každého, kdo preferuje slané snídaně nebo potřebuje odpočinek od sladkých. Zároveň je to skvělá volba na lehký oběd nebo lehkou večeři, která chutná skvěle a vlastně je jednoduchá k přípravě.


Proč jíst pohanku?

Pohanka je pro člověka dobrá z několika důvodů. Obsahuje velké množství živin a vitamínů, mimo to obsahuje i vlákninu, která je pro člověka důležitá. Pohanka je bezlepková, takže ji může zařadit i člověk, který musí dodržovat bezlepkovou dietu.


Pohanka má nízký glykemický index, díky čemuž pomáhá stabilizovat hladinu cukru v krvi, což může být pro některé výhodou. Zároveň obsahuje i více bílkovin a v kombinaci s vlákninou nás zasytí na delší dobu, a tak můžeme předejít hladu.


Pokud pohanku ještě nekonzumujete, doporučujeme ji do vašeho jídelníčku zařadit. Slouží i k obohacení jídelníčku, a stejně tak k dodání potřebných živin.

Pohanková kaše naslano

Recept na slanou kaši:


Potřebujete (na 2 porce):

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

Štítky:

117 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page