top of page

Ananasové ovesné vločky přes noc

Ananasové ovesné vločky přes noc jsou skvělá volba na snídani naprosto pro každého! Hlavně pokud miluješ rychlé a zdravé snídaně!


Ovesné vločky přes noc jsou jednoduché a hotové za pár minut. Jediná nevýhoda je to, že je vhodné je nechat několik hodin odležet v ledničce. Pokud si ale večer uvědomíš, že je potřeba si nachystat snídani, není to vůbec žádný problém!


Ovesné vločky přes noc jsou vhodné i na meal prep, protože je můžeš jednoduše přenést. Stačí večer nachystat a ráno vzít s sebou. Proto jsou ideální na snídani i pro každého, kdo ráno nemá čas. Skvělou variantou jsou i jako sladká snídaně pro každého, kdo spěchá do práce nebo do školy.


Tenhle recept je nejlepší na snídani, ale je vhodný i na svačinku. V lednici vydrží pár dní, takže ho klidně můžeš udělat i dopředu. Na celý týden to úplně nedoporučujeme, ale připravit si tuhle snídani na tři dny dopředu ničemu vadit nebude. Nejjednodušší je udělat stejnou snídani víckrát a poté ji dát do ledničky. Případně lze recept vždy trochu pozměnit a mít tak různé varianty.

Ananasové ovesné vločky přes noc

Recept na ananasové ovesné vločky přes noc:


Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

199 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page