top of page

Domácí tapiokový pudink s jahodami

Máš doma tapiokové perly a nevíš, co s nimi? Zkus tento domácí tapiokový pudink s jahodami, který je jednoduchý a chutná skvěle! Je to skvělá náhrada pro každého, kdo zrovna nemá, nemůže nebo nechce používat kukuřičný škrob!


Recept na puding je jednoduchý a zvládne ho každý. Tento navíc obsahuje i zdravou dávku ovoce, konkrétně jahod. Pokud jahody nemáš, můžeš je samozřejmě nahradit jiným ovocem či vynechat. Vhodné jsou meruňky, švestky, banány apod – hlavně sladké ovoce, můžeš vybírat i kyselejší, ale puding je bez přidaného cukru.

Domácí tapiokový pudink s jahodami je rychlý recept, který je sladký i bez přidaného cukru, a zároveň je perfektní ovocnou svačinkou nebo snídaní, která tě osvěží a dodá ti rychlou energii.


Pokud jsi nikdy tapioku nezkusil, určitě zkus! Tapioka je vlastně škrob z kořene rostliny manioku, který se pěstuje v Jižní Americe. Nicméně tento škrob je v podstatě bez alergenu a zároveň je pro lidský organismus velmi jednoduše stravitelný. Také neobsahuje lepek. Recepty z tapioky, alespoň puding, je převážně vhodný a používaný jako rychlý zdroj energie.


Pokud hledáš recept, který ti rychle dodá energii a zároveň chutná skvěle, tento zdravý tapiokový pudink je ideální volbou!

Domácí tapiokový pudink s jahodami

Recept na domácí tapiokový pudink s jahodami:


Potřebujete (1 porce):

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

Štítky:

121 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page