top of page

Výprodej kuchařky se 120 zdravými recepty, sleva 150Kč, pouze do konce měsíce!

Jednoduché tvarohové muffiny

Zkus tyhle jednoduché tvarohové muffiny, které jsou hotové za pár minut! Navíc chutnají naprosto božsky - muffiny jsou krásně vláčné! Jde o zdravý recept z tvarohu, který zvládne připravit naprosto každý a z běžně dostupných surovin!


Muffiny jsou skvělým dezertem, který zvládne každý - v této verzi navíc obsahují i větší množství bílkovin! Také jde o další ze skvělých tvarohových receptů, které na našem webu už najdeš. Jednoduché tvarohové muffiny jsou skvělou kombinací muffinů a tvarohu, a proto jsou to jedny z těch nejlepších, tyhle prostě musíš zkusit!


Recept je jednoduchý, zdravý a nenáročný. Jde trochu přizpůsobit, pokud chceš, ale to najdeš až u samotného receptu v poznámkách! K přípravě tohohle receptu nepotřebuješ nic speciálního, stačí ti běžné ingredience, které seženeš v každém obchodě. Je tedy skvělou volbou, když hledáš něco z malého množství ingrediencí nebo z ingrediencí, které doma pravděpodobně už máš!


K přípravě těchto jednoduchých tvarohových muffinů jsme použily tyhle silikonové formy, které najdeš tady. Silikonové formy jsou vhodnější, protože z nich muffiny jde jednoduše vyndat, což se hodí hlavně u těchto muffinů s náplní. Navíc silikonové formy jdou umýt mnohem jednodušeji, než ty klasické, což je další výhoda. K přípravě pak potřebuješ už jen ingredience a poté troubu a to je vše.

Jednoduché tvarohové muffiny

Recept na jednoduché tvarohové muffiny:


Potřebujete (10ks):

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

Štítky:

365 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Jídelníček

V oblasti výživy máme už přes 5 let zkušeností a pravidelně se v této oblasti vzděláváme. Pro tvorbu jídelníčků s manuálem jsme se rozhodly proto, že stále narážíme na názory stylu "začni se hýbat a přestaň jíst". Ty jsou ale špatné a bohužel často víc uškodí, než pomohou.

 

Hodně jídelníčků funguje na principu nesmyslného omezení kalorií, které může vést k poškození Vašeho metabolismu nebo zdraví. Většinou se to projeví tak, že prvně zhubnete, ale jakmile se trochu víc najíte, zafunguje jojo efekt a hned přiberete, mnohdy i dvakrát víc. Velké množství jídelníčků je také založeno na automatické bázi - často zadáte hodnoty a vyjede Vám hotový jídelníček, který často dělá stroj a ne člověk. Pak zjistíte, že něco v jídelníčku nevyhovuje, ale nikdo Vám s tím už nepomůže. 

My se zaměřujeme na osobní přístup, jídelníček vždy uděláme přesně tak, jak ho chcete a rády ho upravíme i po zaslání, pokud zjistíte, že něco nevyhovuje. V jídelníčku jsou uvedeny i kalorické hodnoty, což umožňuje jídla jednoduše měnit i mimo jídelníček!

Níže si můžete stáhnout ukázku zdarma (v této verzi najdete pouze 2 varianty snídaně, obědů, svačinek a večeří, v zakoupeném jich je víc než 5 + uvedené kalorie a makroživiny).

bottom of page