top of page

Luxusní nepečený cheesecake do misky

Aktualizováno: 12. 4.

Hledáš rychlou a zdravou snídani, svačinu nebo dezert? Ano? Pak pro tebe máme naprosto dokonalý recept! Vyzkoušej tento luxusní nepečený cheesecake do misky. Je to dokonalá kombinace jemné tvarohové chuti, sušenek a skvělé ovocné polevy. Tento zdravý recept je ideální pro všechny, kteří si ráno rádi dopřávají rychlou a výživnou snídani, aniž by museli strávit hodiny v kuchyni.


Luxusní nepečený cheesecake do misky je plný chutí. S jemností tvarohu a bohatou texturou nabízí ten správný mix sladkosti a krémové konzistence. Tento luxusní cheesecake není potřeba péct, takže je hotový v okamžiku. A to ti ušetří hodně času. Jednoduchost přípravy a žádné pečení není na úkor chuti. Ve skutečnosti tě tento tvarohový cheesecake do misky svou luxusní chutí a provedením naprosto ohromí.


Pokud hledáš snídani, která je nejen rychlá a zdravá, ale také chutná opravdu skvěle, nepečený cheesecake do misky je tím správným výběrem. Je výživný a zasytí tě. Užij si ho vždy, když máš pocit, že potřebuješ trochu luxusu a potěšení bez zbytečného stresu a bez námahy.


Vyzkoušej i naše další nepečené dortíky v klasické formě. Například tento banánový nebo jednoduchý malinový a nebo můžeš vyzkoušet tento nepečený oreo cheesecake do misky. Kromě těchto receptů najdeš na našem webu i další jednoduché a zdravé recepty na různé cheesecake či dortíky. A to i na ty pečené, tak se na ně nezapomeň také podívat.


Co máš radši?

  • 0%Nepečený cheesecake (dortík)

  • 0%Pečený cheesecake (dortík)


Tento borůvkový cheesecake je naprosto luxusní záležitostí. Nejlepší na něm je (kromě chuti) právě jednoduchost a rychlost přípravy. A navíc ti stačí jenom minimum ingrediencí, které máš nejspíš dávno doma. Tak už na nic nečekej a pusť se do jeho přípravy:

Luxusní nepečený cheesecake do misky

Recept na luxusní nepečený cheesecake do misky:


Potřebujete (na 2 porce):

Korpus:

Náplň:

Poleva:


Postup:

  1. Sušenky vyskládej na dno misky. Potom na ně nalij podmáslí a mléko. Chvíli počkej a sušenky rozmačkej vidličkou (i když tento krok můžeš vynechat).

  2. Smíchej tvaroh, podmáslí, mléko, vanilkový extrakt a čekankový sirup. To nalij na korpus.

  3. Rozmraž mražené ovoce (nebo rozvař čerstvé) a nanes na několik různých míst nahoru do misky. Potom udělej vzory pomocí lžičky či párátka a nebo rovnou natři rovnoměrně na náplň.

  4. Cheesecake můžeš hned podávat a nebo ho můžeš dát klidně do lednice a nechat odležet.



Pár poznámek na konec: Tento recept lze hodně upravit dle vlastních preferencí a možností. Můžeš dát jinou polevu (například s použitím jiného ovoce). Stejně tak můžeš polevu vynechat, či jenom přidat ovoce, oříšky či čokoládu. Je to jen na tobě.


Do náplně lze přidat vanilkový či jiný protein pro zvýšení množství bílkovin v celém receptu. Stejně tak můžeš přidat skyr nebo řecký jogurt, který sice zvýší objem náplně ale v naší misce bylo více místa, takže by to ničemu nevadlo. Zároveň by to dodalo více bílkovin.


Místo podmáslí lze použít kefírové mléko, v tomto receptu to neudělá žádný rozdíl. Pokud nemáš ani kefírové mléko, můžeš klidně použít více mléka spolu s pár gramy řeckého jogurtu.


Čekankový sirup můžeš vyměnit za jakékoli jiné sladidlo, může být jak sypké, tak i tekuté. Záleží na tom, jaké ti chutná a na jaký jsi zvyklý.


Chceš více jednoduchých a zdravých receptů? Podívej se na naše digitální kuchařky! Třeba na tuhle se zdravými recepty:




Líbí se vám naše recepty? Dejte nám vědět do komentářů, jak jste si pochutnali! Pro další jednoduché a zdravé recepty nás sledujte i na našich sociálních sítích Najdete nás na Instagramu, Tiktoku (jako @twin_recipe), na Facebooku jako Twin recipe (uzavřená skupiny či veřejná stránka) a nebo i na Pinterestu.


Přejeme vám dobrou chuť!


Kalorické hodnoty na 1 porci:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

1 001 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page