top of page

Veganská panna cotta

Aktualizováno: 7. 4.

Hledáte jednoduchý recept na panna cottu, který zvládnete doma, i když ho děláte poprvé? Toto je přesně ten recept! Navíc je i veganský, je bez laktózy a stačí na něj jenom pouhé tři ingredience! Nevěříte? Přesvědčte se o tom sami! Tato veganská panna cotta je naprosto skvělá a určitě si ji zamilujete!


Panna cotta je původem italský dezert, který je v podstatě svařená smetana se želatinou, mlékem a cukrem. Je to naprosto skvělý dezert! My ho pro vás máme v naprosto odlišné verzi ale se stejně skvělou chutí! Je příjemně kokosový, takže máte-li rádi kokos, je tato verze přesně pro vás!


Jednoduchý, rychlý, měkký, a chutný recept z pouhých tří ingrediencí, respektive ze čtyř. Ideální pro všechny milovníky kokosu a jemných chutí. Recept se naprosto krásně povedl! Prostě ho musíte vyzkoušet! My si ho zamilovaly už jen díky snadnosti a také chuti výsledného receptu.


Panna cotta je velmi jednoduchá (alespoň v této verzi) a zabere jenom pár minut. Poté je nutné ji dát do lednice ztuhnout ale během toho si můžete dělat cokoli jen chcete! Takže je ve své podstatě naprosto jednoduchý a snadný na přípravu. Upřímně nechápeme, proč jsme ho nezkusily už dříve. Ochutnejte:

Veganská panna cotta bez laktózy

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

126 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page