top of page

Zdravé kynuté buchty bez laktózy

Aktualizováno: 6. 2.

Tyto zdravé kynuté buchty jsou bez laktózy a chutnají naprosto báječně. Je to skvělá náhrada za klasické kynuté buchty, nejen proto, že jsou bez laktózy ale také jsou ve zdravějším provedení. Obsahují méně cukru a tuku než ty klasické ale na chuti to vůbec nepoznáte!


Tento jednoduchý recept si zamilujete! Je naprosto lahodný. Tyto kynuté buchty jsou krásně měkké, plné chuti a nadýchané. Máte-li ráda klasické kynuté buchty, určitě si zamilujete i tyto! A nemáte-li rádi klasický recept...třeba Vám právě tento zachutná!


I když je to jednoduchý recept, trvá trochu déle. Ale především proto, že je musíte nechat kynout. Mezitím si můžete dělat cokoli co potřebujete a potom už jen stačí dodělat.

My jsme do tohoto receptu přidaly i rozinky, které samozřejmě můžete vynechat, pokud vám nechutnají nebo je třeba nemáte u sebe doma. Ale pokud máte rozinky rádi nebo vám nevadí, doporučujeme přidat! Chutnají s nimi naprosto skvěle.


Vyzkoušejte tyto kynuté buchty třeba jako zdravý dezertík ke kávě nebo dokonce i jako snídani. Ale pokud je zvolíte na snídani, doporučujeme přidat i něco dalšího tak, aby vaše snídaně obsahovala dostatek bílkovin a pořádně vás zasytila!

Zdravé kynuté buchty bez laktózy

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

155 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page