top of page

Výprodej kuchařky se 120 zdravými recepty, sleva 150Kč, pouze do konce měsíce!

Čokoládový ovesný koláč

Vyzkoušej si připravit tento jednoduchý čokoládový ovesný koláč, který zabere jenom pár minut. Je to tip na jednoduchou a zdravou snídani, kterou zvládneš během pár minut. Jedná se v podstatě o recept na pečenou ovesnou kaši, což je jeden z našich oblíbených způsobů, jak ovesnou kaši připravit (spolu s ovesnou kaší přes noc).


Tyto pečené ovesné vločky jsou na styl Ferrero Rocher, jenom v mnohem zdravějším provedení. Jedná se dokonalé spojení čokolády a lískových oříšků. Ale v této podobě si ho můžete dopřávat bez výčitek a mnohem častěji! Samozřejmě nechutná jako Ferrero Rocher, jenom je chutí této cukrovinky inspirováno. Navíc obsahuje i další ingredience, díky kterým se od chuti Ferrero Rocher oddaluje ale my můžeme říct, že se k této chuti neuvěřitelně hodí a tvoří naprosto dokonalou kombinaci.


My si recept připravily do pekáčku o rozměrech 20x15 cm ale můžeš si ho připravit klidně i do jiných nádob nebo například do muffinových formiček, do zapékacích misek nebo do čehokoli jiného, co lze dát do trouby. Je jedno, v jaké formě si tento recept připravíš! Záleží především na chuti a ta je skvělá. Poleva se přidává až po upečení ale klidně si z ní můžeš udělat přeliv podle toho, do jaké formy recept uděláš. Tak už na nic nečekej a vyzkoušej tento jednoduchý recept:

Čokoládový ovesný koláč

Recept na čokoládový ovesný koláč:


Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

240 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Jídelníček

V oblasti výživy máme už přes 5 let zkušeností a pravidelně se v této oblasti vzděláváme. Pro tvorbu jídelníčků s manuálem jsme se rozhodly proto, že stále narážíme na názory stylu "začni se hýbat a přestaň jíst". Ty jsou ale špatné a bohužel často víc uškodí, než pomohou.

 

Hodně jídelníčků funguje na principu nesmyslného omezení kalorií, které může vést k poškození Vašeho metabolismu nebo zdraví. Většinou se to projeví tak, že prvně zhubnete, ale jakmile se trochu víc najíte, zafunguje jojo efekt a hned přiberete, mnohdy i dvakrát víc. Velké množství jídelníčků je také založeno na automatické bázi - často zadáte hodnoty a vyjede Vám hotový jídelníček, který často dělá stroj a ne člověk. Pak zjistíte, že něco v jídelníčku nevyhovuje, ale nikdo Vám s tím už nepomůže. 

My se zaměřujeme na osobní přístup, jídelníček vždy uděláme přesně tak, jak ho chcete a rády ho upravíme i po zaslání, pokud zjistíte, že něco nevyhovuje. V jídelníčku jsou uvedeny i kalorické hodnoty, což umožňuje jídla jednoduše měnit i mimo jídelníček!

Níže si můžete stáhnout ukázku zdarma (v této verzi najdete pouze 2 varianty snídaně, obědů, svačinek a večeří, v zakoupeném jich je víc než 5 + uvedené kalorie a makroživiny).

bottom of page