top of page

Cottage koláč s čokoládovou polevou

Aktualizováno: 12. 4.

Máš chuť na zdravý ale sladký koláč? Vyzkoušej náš cottage koláč s čokoládovou polevou. Recept na tento zdravý koláč ti zaručí úspěch a bezpochyby si ho zamiluješ stejně jako my! A co víc - je velmi jednoduchý a zvládne ho opravdu každý. Stačí ti na něj jenom pár základních ingrediencí a chvilka času.


Pokud jsi nikdy nezkoušel tento sladký recept, je čas to změnit! Jestli jsi už někdy zkoušel alespoň recept na cheesecake, tento koláč je tomu dost podobný! Zkus si upéct náš jednoduchý cottage koláč s čokoládovou polevou i doma.


Díky cottage sýru má tento zdravý koláč i vyšší obsah bílkovin, příjemnou strukturu a konzistenci a díky čokoládě má intenzivní hlubokou chuť. Cottage sýr lze použít jak ve sladkých tak i ve slaných receptech, jak v pečených tak i v nepečených. Je to univerzální ingredience. Na našem webu najdeš již několik různých receptů z cottage sýru. Vyzkoušej např. i tento jednoduchý cheesecake s kiwi a nebo jednoduchou cottage zmrzlinu, na jejíž základ ti stačí pouhé dvě ingredience. Recept najdeš tady. Pokud máš raději slané recepty, vyzkoušej tyto slané muffiny a nebo tyto těstoviny z cottage omáčkou.


Tento zdravý koláč s polevou ti zabere jen chviličku a můžeš si ho dopřát třeba jako zdravou snídani nebo svačinku či dezert ke kávě. To už je jen na tobě! Tak na nic nečekej a vyzkoušej tento jednoduchý a zdravý recept:

Cottage koláč s čokoládovou polevou

Recept na cottage koláč s čokoládovou polevou:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

313 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page