top of page

Zdravé košíčky s ovocem

Hledáš jednoduchý a rychle hotový recept, který tě potěší nejen svou chutí ale i vzhledem? Vyzkoušej tyhle zdravé košíčky s ovocem, které jsou krásně křupavé zvenku ale zároveň příjemně krémové uvnitř. Pomyslnou třešničku na dortu tvoří ovoce, kterým je vše ozdobeno, a které košíčkům dodávají příjemně ovocnou a sladkou chuť. Další výhodou je i minimum ingrediencí, které k tomuto receptu potřebuješ.


Samotné košíčky jsou krásně křupavé a dokážeš je bez problému připravit do 15 minut. Mezitím si můžeš přichystat zbytek ingrediencí, takže ti vlastně celý recept nezabere více než čtvrt hodiny! Krém máš hotový během minuty či dvou a zbytek je také hned, takže ideální recept! Říká se, že v jednoduchosti je krása a tento recept je toho zářným příkladem.


Tyto ovocné košíčky si můžeš dopřát třeba jako zdravou snídani, ve které najdeš jak jednoduché sacharidy, tak i ty komplexní. Najdeš tam i bílkoviny a také přiměřené množství tuku. Jedná se tak o skvělou a vyváženou snídani. Ale můžeš si je připravit třeba i na svačinku nebo jako zdravý dezert. Ať už se do nich pustíš kdykoli, určitě si je zamiluješ stejně jako my! Tak už na nic nečekej a podívej se na recept:

Zdravé košíčky s ovocem

Recept na zdravé košíčky s ovocem:


Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

148 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page