top of page

Zdravé kynuté cottage buchty

Máte rádi Honzovy buchty? Tyto kynuté buchty s cottage sýrem jsou jednou z variací, kterou nikdy jinde nenajdete. Je to skvělý dezertík ke kávě nebo jen tak, když máte chuť na něco sladkého. Tyto cottage buchty obsahují vyšší množství bílkovin a méně cukru než ty klasické. Jsou tedy skvělou variantou, když chcete žít o trochu zdravěji ale zároveň si dopřát něco chutného a sladkého. Zdravé kynuté cottage buchty jsou přesně tím dokonalým receptem, který hledáte!


Tento recept je poměrně jednoduchý, chutný, zdravý a s vyšším obsahem bílkovin. My tento recept udělaly na oslavu a měl veliký úspěch. Takže můžeme jenom doporučit. Nejedná se ale o klasické ani upravené Honzovy buchty, jedná se o trochu jiný recept, který máme v naší rodině už delší dobu. Jenom jsme ho tentokrát upravily a přidaly cottage sýr, který v původním receptu určitě nebyl. Udělaly jsme pár dalších úprav tak, aby vznikl naprosto dokonalý recept, který si teď můžete také vyzkoušet a vychutnat!


Buchty si můžete naplnit čímkoli chcete, my tentokrát volily povidla a také tvarohovou náplň s rozinkami, představivosti se meze nekladou! Jenom je dobré, aby byla náplň pevná a tuhá, aby náhodou nevytekla při pečení. My vždycky dáváme hodně náplně a potom to tak vypadá. Takže z vlastní zkušenosti můžeme říci, že byste měli dávat rozumné množství náplně - ani málo a ani hodně. Tak už na nic nečekejte a vyzkoušejte tento jednoduchý a chutný recept:

Zdravé kynuté cottage buchty

Recept na zdravé kynuté cottage buchty:


Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

252 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page