top of page

Kakaový chia pudding s malinami a tvarohem

Zkoušeli jste už někdy chia pudding? Pokud ne, přicházíte o hodně! Jedná se o velmi jednoduchý a rychlý recept, ve kterém stačí jenom promíchat různé ingredience. Není třeba nic vařit ani péct. Takže je vhodný i pro naprosté začátečníky. A přitom chutná tak úžasně! Také si ho můžete přizpůsobit dle vlastní chuti a lze jej udělat na několik různých způsobů.


Tento kakaový chia pudding s malinami a tvarohem je kombinací několika dokonalých chutí, které chutnají nadmíru báječně. Zároveň se jedná o velmi jednoduchý recept, který je připravený během pár minut. Jedinou nevýhodou je, že musíte chvíli počkat, aby chia semínka absorbovala tekutinu a získala tu správnou konzistenci. Pokud by vám náhodou struktura chia puddingu nějak vadila, lze ho i rozmixovat. Ale není to nutnost, nám chutná i bez toho. Dozdobte ho ještě tvarohem s příjemnou vanilkovou chutí a malinami s čokoládou - potom bude chutnat neodolatelně.


Tento recept se skvěle hodí nejen jako zdravá svačinka ale i jako zdravá snídaně plná bílkovin, která vás zasytí na dlouhou dobu. Je to i vhodný recept do krabičky, pokud máte nějakou s dobrým uzávěrem. Tak už na nic nečekejte a vyzkoušejte:

Kakaový chia pudding s malinami a tvarohem

Recept na kakaový chia pudding s malinami a tvarohem:


Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

223 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page