top of page

Zdravý vláčný perník s jablky

Aktualizováno: 12. 4.

Hledáš recept na perník? Vyzkoušej tento zdravý vláčný perník s jablky. Je jednoduchý, rychle hotový a moc toho na něj nepotřebuješ. Skvěle se hodí nejen jako zdravý dezert ale i jako skvělá snídaně, která tě zasytí a kterou si zamiluješ.


Tento zdravý perník můžeš podávat samotný nebo např. s džemem, marmeládou či s jablečnou nutelou. Mimochodem, recept na domácí jablečnou nutelu seženeš i na našem webu (podívej se zde). Pak perník ještě posyp strouhaným kokosem a máš naprosto dokonalý perník! A u toho se nezapomeň podívat i na další zdravé recepty na perník. Jeden z nejoblíbenějších receptů je i tento Perník bez vajec s jablečnou nutellou. I v tomto případě jsme použily jablečnou nutelu, protože se s perníkem jednoduše skvěle hodí!


Vláčný perník s jablky je spojením skvělých chutí ořechů, perníku, jablečné nutely a medu. Je vysoký, a proto jsme ho uprostřed rozřízli a namazali další vrstvou jablečné nutely, aby byl krásně vláčný. I když to na obrázku moc poznat nejde! Každopádně to dělat nemusíš a tento krok můžeš klidně přeskočit. I když my ho doporučujeme, protože pak chutná mnohem lépe!


Vyzkoušej tento zdravý vláčný perník s jablky a ořechy! Je to jednoduchý a rychlý recept, který zvládne opravdu každý. A nezapomeň nám dát vědět, jak ti chutnal! Podívej se na celý recept:

Zdravý vláčný perník s jablky

Recept na zdravý vláčný perník s jablky:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

235 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page