top of page

Cheesecake řezy se slaným karamelem

Aktualizováno: 12. 4.

Hledáš recept na jednoduché ale chutné řezy, které jsou navíc ve zdravém provedení? Tak to jsou tyto cheesecake řezy se slaným karamelem přesně pro tebe! Jsou jednoduché na přípravu, nepotřebuješ na ně příliš ingrediencí, chutnají naprosto skvěle (alespoň pokud jsi fanouškem slaného karamelu) a mandle ve slaném karamelu na ozdobu jim dodává na chuti. Nicméně ty můžeš vynechat, jsou skvělé i bez ní!


Na webu už najdeš několik receptů na cheesecaky, ať už v klasičtější podobě (zdravý kávový cheesecake, třešňový cheesecake, tvarohovo ořechový cheesecake či další) nebo v té na plech (tvarohový cheesecake na plech). Ať už si vyberete cheesecake v jakékoli podobě, vždy bude chutnat. Nezáleží, jestli má kulatý či jiný tvar, na chuti to vůbec nic nemění!


Slaný karamel je spojením sladké a slané chuti. Možná to ze začátku zní trochu divně ale jak jednou ochutnáš, tak si toto spojení určitě zamiluješ! Spolu s čokoládovou polevou, krémovým prostředkem a sušenkovým korpusem se jedná o naprosto dokonalou kombinaci chutí.

Cheesecake řezy se slaným karamelem

Recept na cheesecake řezy se slaným karamelem:


Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

167 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page