top of page

Jablečné lívance s cottage sýrem

Aktualizováno: 25. 2.

Hledáte recept na dokonalé lívance, které nejenže chutnají výborně, ale jsou i jednoduché, zdravé a plné bílkovin? Už nehledejte! Tyto jablečné lívance s cottage sýrem chutnají naprosto skvěle. Jsou jemné, nadýchané, měkké, plné chuti, rychle hotové a také jsou plné bílkovin. Nastartujte svůj den správně a vyzkoušejte je třeba rovnou na snídani.


Už jste zkoušeli lívance s jablky? Na našem webu jich najdete už několik! Zkuste třeba tyto zdravé jablečné lívance. Pokud máte více času, můžete vyzkoušet i tyto kynuté tvarohové lívance s jablkem, které chutnají naprosto báječně. Pokud zrovna nejste fanoušky jablek nebo je momentálně nemáte či jednoduše nechcete použít, vyzkoušejte některý jiný recept na lívance! Najdete jich tu už několik desítek!


Cottage sýr je skvělou ingrediencí, která je vynikajícím zdrojem bílkovin. Zároveň obsahuje nižší množství tuku, je lehce stravitelný a obsahuje méně laktózy než jiné mléčné výrobky. Cottage sýr můžete použít jak ve slaných pokrmech tak i v těch sladkých. Můžete ho ale jíst i samotný. Lze ho použít nejen v lívancích ale i různých koláčích, buchtách, bábovkách, krekrech, omáčkách a dalších. Jednoduše vše, na co si vzpomenete. Patří mezi naše oblíbené ingredience, protože většině receptům dodává právě měkkost a jemnost. Přesvědčte se o tom sami!


Tento recept obsahuje i skvělou kombinaci koření, která zvýrazní výslednou chuť lívanců. Dohromady tak získáte skvělou kombinaci jemnosti ale zároveň příjemnou chuť jablka a koření. Podívejte se na recept a vyzkoušejte:

Jablečné lívance s cottage sýrem

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

464 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page