top of page

Jednoduché čokoládové muffiny

Hledáš něco jednoduchého a zdravého na upečení? Zkus tenhle rychlý a nenáročný recept na zdravé jednoduché čokoládové muffiny!

 

Muffiny jsou jedna z nejoblíbenějších a nejjednodušších dobrot na pečení. Tenhle recept obsahuje víc bílkovin než klasické recepty, takže tě tyhle zdravé jednoduché čokoládové muffiny zasytí víc, ale zároveň uspokojí i tvé chutě na sladké. Právě proto je to ideální recept naprosto pro každého! A protože je velmi jednoduchý, zvládne ho i úplný začátečník!

 

Zkus tyhle muffiny s čokoládovou příchutí! Jsou krásně vláčné, lahodné a rozplývají se na jazyku! Na těchto muffinech není nic náročného, ale potěší naprosto každého, a to právě kvůli své úžasné chuti.

 

Pokud přeci jen chceš zkusit jiný druh muffinů, můžeš se podívat třeba na tyhle čokoládové muffiny. Další skvělou variantou jsou jablečné muffiny s tvarohem a nebo třeba plněné jablečné muffiny! Pokud chceš nějaké další varianty, zkus tyhle borůvkové muffiny!

Jestliže hledáš jednodušší recept, zkus tyhle banánové muffiny! A pokud chceš více originální recept, doporučujeme tento druh muffinů – krtkův dort!

Jednoduché čokoládové muffiny

Recept na jednoduché čokoládové muffiny:


Potřebujete:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

Štítky:

281 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page