top of page

Zdravé tvarohové dortíky s arašídovým krémem

Aktualizováno: 6. 2.

Tyto zdravé tvarohové dortíky s arašídovým krémem jednoduše musíte vyzkoušet! Chutnají naprosto božsky, jsou jednoduché a vypadají krásně. Obsahují také vysoké množství bílkovin a můžete si je tak dopřát nejen na zdravou a vyváženou snídani ale i jako skvělý a neodolatelný dezert.


Znáte ořechová másla či krémy? Jedná se v podstatě jenom o rozmixované ořechy. Ty jsou většinou rozmixovány na velmi jemnou hmotu, resp. ořechové máslo. Je na to potřeba velmi výkonný mixér. Často se do ořechových másel přidávají různé ingredience, které jsou tam však většinou zbytečné.

Ale záleží - pokud se jedná o nějaké ořechové máslo s příchutí, tak jsou samozřejmě nějaké přísady navíc třeba. Často se jedná například o čokoládu nebo o kokos či podobné. Ale i u těchto ořechových másel je dobré kontrolovat kvalitu a to i těchto přidaných ingrediencí.


V tomto receptu jsme použily 100% arašídové máslo, které se tedy skládá pouze z arašídů. Pro co nejlepší výsledek doporučujeme použít právě 100% arašídové máslo. Pokud vám náhodou nechutná, můžete použít i jiné druhy. Ale používejte takové, které vám chutná i samotné, abyste měli jistotu, že vám bude chutnat i tento krém. Ať tak či tak, nezapomeňte se vždy podívat na složení a kupovat jenom ty kvalitní a bez přidaného cukru.


Tak už na nic nečekejte a vyzkoušejte tento skvělý recept na arašídové mini dortíčky:

Zdravé tvarohové dortíky s arašídovým krémem

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

169 zobrazení2 komentáře

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page