top of page

Sušenky alá zdravý krtkův dort

Už jsi zkoušel/a recept na krtkův dort? My už ano - a několikrát. Ale většinou máme jeden problém - zbyde nám příliš rozdrobeného těsta. A přesně proto vznikly tyto dokonalé sušenky! Tyto sušenky alá zdravý krtkův dort jsou úžasné! Pokud máš zbylé těsto z krtkova dortu, tak ti ulehčí práci! Ale i když ho nemáš, není se čeho bát. Tento recept je velmi jednoduchý a my si ho naprosto zamilovali.


Na našem webu najdeš už několik různých receptů na krtkův dort - a i ve více odlišných provedení. Najdeš tu recept na krtkův dort ve formě muffinů, řezů, dortu, i recept do skleničky (což je další skvělý způsob, jak použít zbylé těsto z krtkova dortu). Vyzkoušej i některý z těchto receptů:


Tyto sušenky jsou krásně křehké a zároveň mají krémovou náplň! Recept je jednoduchý, zdravý a plný chuti. Tyto sušenky alá krtkův dort se skvěle hodí i jako svačinka do práce nebo do školy, protože je lze jednoduše přenést v krabičce. Díky náplni obsahují i vyšší obsah bílkovin. U většiny sušenek se to má tak, že neobsahují bílkoviny nebo alespoň ne až takové množství. Díky tomu jsou tyto zdravé sušenky skvělou volbou, pokud si chceš upéct něco dobrého ale zároveň zdravého.

Sušenky alá zdravý krtkův dort

Recept na sušenky alá zdravý krtkův dort:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

207 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page