top of page

Zdravý vrstvený salát

Jednoduchý ale rychlý recept na zdravý vrstvený koláč! Pokud nevíš, co do krabičky, máme pro tebe skvělé řešení! Vyzkoušej tento dokonalý a jednoduchý recept na salát, který je plný bílkovin a chutná naprosto báječně. Navíc si ho můžeš připravit i dopředu a je lehce přenosný.


Pokud si připravuješ jídla do krabiček, je tento recept přesně pro tebe! Je jednoduchý, rychle hotový, chutná skvěle a navíc je zdravý! Je ideální jako lehčí salátek do práce nebo kdykoli během dne. Samozřejmě si ho nemusíš připravit jenom do krabičky - to už je na tobě!


Hledáš zdravé a jednoduché recepty do krabiček, které ti ušetří čas v kuchyni a na kterých si zároveň pochutnáš? Máme pro tebe dokonalé řešení. V naší sbírce receptů do krabiček najdeš 50 zdravých a jednoduchých receptů, plus další varianty, jak si některé recepty upravit, aby chutnaly odlišně (a pořád stejně dobře). Tato digitální kuchařka obsahuje pestré, jednoduché, barevné a chutné recepty, které si zamiluje i celá rodina. Podívej se zde:

Máme pro tebe tajný slevový kód (při objednávce zadej "Salatek" a tato kuchařka bude o 15 % levnější! A to už se vyplatí!


Ve sbírce najdeš i tento jednoduchý recept na zdravý vrstvený salát, který tu pro tebe máme jako skvělou ukázku. Vyzkoušej si ho připravit doma. Uvidíš, že si ho naprosto zamiluješ. Je skvělý jako zdravý oběd nebo svačinka, případně i večeře! Ale je jen na tobě, kdy si ho připravíš! My recepty do krabiček milujeme a tento je jeden z našich nejoblíbenějších.


Pokud hledáš další zdravé recepty do krabiček, podívej se i na špenátové těstoviny s rajčátky nebo jednoduché rolky z tortilly či cottage gnocchi. Věříme, že tě tyto recepty potěší. Takže už na nic nečekej a vyzkoušej tento zdravý vrstvený salát:

Zdravý vrstvený salát

Recept na zdravý vrstvený salát:


Potřebuješ (na 2 porce):

  • 200g salátu (mix, nebo jakýkoli oblíbený druh)

  • cca 160g tuňáka ve vlastní šťávě

  • 300g červené papriky

  • 4 vejce uvařené natvrdo

  • oregano (sušené)

  • sezamová semínka

  • chia semínka

Omáčka:

  • 140g řeckého jogurtu

  • 2 lžičky medové hořčice

  • sůl a pepř dle chuti

  • špetka granulovaného česneku

  • špetka chilli

  • lžička kečupu či pyré


Postup:

  1. Připravte si misky. Na omáčku smíchej řecký jogurt, hořčici, koření a kečup či pyré.

  2. Dospodu misky vyskládej oblíbený salát. Na to dej tuňáka. Zalijte omáčkou.

  3. Nakrájejte červenou papriku a dejte ji nahoru.

  4. Uvařené vejce oloupej a nakrájej na větší kousky či na čtvrtky. Dej do misky a posyp oreganem, semínky a medvědím česnekem.


Pár poznámek na konec:

Pokud si salát připravíš dopředu, skladuj ho uzavřený v lednici, aby neoschnul a zároveň se nezkazil. Vydrží bez problému i více dnů, takže se není čeho bát.


Salátek si klidně můžeš přizpůsobit dle vlastní chuti ale nám takto chutná nejvíc. Koření můžeš klidně vyměnit nebo přizpůsobit podle toho, co ti nejvíc chutná.


Nezapomeň se podívat i na další zdravé recepty na saláty. Na našem webu jich najdeš už desítky, tady pro tebe máme ty nejlepší:


Pokud chceš více receptů do krabiček, nezapomeň si pořídit i naši sbírku receptů do krabiček. A nezapomeň na slevový kód "Salatek":




Líbí se vám naše recepty? Budeme rády, když je vyzkoušíš a dáš nám vědět do komentářů, jak ti tento salátek chutnal! Pokud chceš další recepty, můžeš nás sledovat i na sociálních sítích, kde nás najdeš jako Twin recipe (na Facebooku, uzavřená skupina či veřejná stránka). Na Instagramu nás najdeš jako @twin_recipe a stejně tak i na Tiktoku.


Přejeme dobrou chuť!


Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

672 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page