top of page

Jednoduché pizza muffiny

Máme pro tebe dokonalý recept na jednoduché slané pizza muffiny. Chutnají naprosto skvěle a lze si je připravit i do krabičky! Jsou vhodných zdravým obědem nebo svačinou do práce či do školy (a nebo na výlet). Tyto jednoduché pizza muffiny si zamiluješ!


Na našem webu už jeden recept na pizza muffiny najdeš. A to tento na zdravé pizza muffiny. Klidně ho také vyzkoušej a pak můžeš oba porovnat a zjistit, jaký z nich ti chutná lépe! Ať už vyzkoušíš jakýkoli (nebo oba), tak věříme, že si je zamiluješ! Pizza muffiny totiž kombinují skvělé chutě koření, sýru a rajčatového pyré! A navíc chuťově připomínají pizzu, což je za nás veliké plus. Takže pokud máš rád/a pizzu, je to recept přesně pro tebe!


My pizzu milujeme (už jen proto asi není překvapením, že na našem webu najdeš i recept na zdravější domácí pizzu, kterou musíš vyzkoušet - je naprosto dokonalá! Celý recept najdeš tady!).


Pokud hledáš recepty do krabičky, máme pro tebe skvělou zprávu! V naší sbírce receptů do krabiček najdeš 50 jednoduchých a zdravých receptů, které zvládne naprosto každý! Jsou velmi jednoduché, jejich příprava zabere jenom chvilku a chutnají naprosto báječně! Navíc pro tebe máme speciální slevový kód! Stačí při objednávání zadat "muffiny" a získáš slevu 15 %. Tak ji využij:



U mnohých receptů najdeš i další varianty, díky kterým tak ve výsledku získáš mnohem více receptů. Recepty jsou vegetariánské, kromě asi čtyř, ve kterých najdeš šunku - ale u těchto receptů je vždy uvedeno, jak ji nahradit tak, aby recepty stále chutnaly naprosto skvěle.


Tento recept je velmi jednoduchý a víceméně na něj stačí jen vše promíchat! Takže pokud máš rád/a snadné recepty, musíš vyzkoušet i tenhle! Tak už na nic nečekej a připrav si ho například na zdravý oběd nebo třeba na svačinku.

Jednoduché pizza muffiny

Recept na jednoduché pizza muffiny:


Potřebuješ (na cca 8ks):

  • 100g celozrnné špaldové mouky

  • 2 vejce

  • 140g rajčatového protlaku

  • koření (oregano, bazalka, sůl, cukr, česnek)

  • 10ml oleje

  • 50g strouhaného sýru (Eidam 30 %)

  • 20ml mléka


Postup:

  1. Smíchej celozrnnou špaldovou mouku, vejce, protlak a olej. Vše dobře promíchej a zamíchej dovnitř i koření dle chuti!

  2. Poté přidej část strouhaného sýru. Kousek si odlož stranou na posypání vršku.

  3. Dej těsto do muffinových košíčků (naplň asi do 3/4) a poté všechny posyp strouhaným sýrem.

  4. Peč na 180°C asi 25 minut nebo do té doby, než budou muffiny upečené.



Pár poznámek na konec:

Do těchto jednoduchých pizza muffinů můžeš přidat i jiné koření podle toho, které ti chutná. Ale za nás nejlépe funguje právě oregano, bazalka, sůl, špetka cukru a sušený česnek!


Co se týče oleje, použij nějaký s nevýraznou chutí. Můžeš použít např. řepkový. V tomto případě by šel použít i olivový olej.


Pokud nemáš celozrnnou špaldovou mouku, můžeš použít i špaldovou mouku či obyčejnou hladkou mouku - ale potom je nutné přizpůsobit i zbytek receptu. Celozrnná špaldová mouka vyžaduje vyšší množství vody než např. klasická hladká, takže je dobré na to myslet v případě, že použijete jinou mouku. Nedoporučujeme používat jinou než pšeničnou, muffiny by se totiž nemusely povést.


Pokud hledáš více (nebo jiné) recepty do krabiček, podívej se i na další, které tu najdeš! Vyzkoušej například tyto:


Líbí se ti naše recepty? Dej nám vědět do komentářů, jak se ti recept povedl a jak ti chutnal! Pokud chceš více jednoduchých a zdravých receptů, sleduj nás i na našich sociálních sítích! Najdeš nás na Facebooku jako uzavřenou skupinu nebo i otevřenou stránku (Twin recipe). Dále nás najdeš na Instagramu i na Tiktoku jako @twin_recipe.


Přejeme dobrou chuť!


Kalorické hodnoty na 1 ks:

Chcete číst dál?

Chcete-li pokračovat ve čtení tohoto exkluzivního příspěvku, zaregistrujte se na twinrecipe.com.

Štítky:

694 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page