top of page

10 zdravých a jednoduchých receptů z cottage sýru

Máš doma cottage sýr a nevíš, co s ním? Nebo jenom hledáš zdravé recepty, které obsahují vysoké množství bílkovin? Potom pro tebe máme těchto 10 zdravých a jednoduchých receptů z cottage sýru, které si zamiluješ. Jsou velmi jednoduché, chutnají skvěle a hodí se do jídelníčku i při hubnutí!

10 zdravých a jednoduchých receptů z cottage sýru

Na našem webu najdeš více cottage receptů, my jsme pro tento článek vybraly pouze ty nejlepší (podle nás) - ale za vyzkoušení stojí všechny. Teď už k receptům:


10 zdravých a jednoduchých receptů z cottage sýru


Těstoviny s omáčkou z cottage sýru

Tip na skvělý oběd s cottage sýrem. Tyto těstoviny s omáčkou právě z cottage sýru chutnají naprosto báječně a hlavně jsou velmi brzo hotové. Díky cottage sýru získají těstoviny i vyšší množství bílkovin a zasytí tě na delší dobu. My si ji děláme pravidelně a na různé způsoby - ale tento je nejzákladnější. Vyzkoušej:


Těstoviny s omáčkou z cottage sýru

Domácí cottage zmrzlina

Už jsi zkoušel/a zmrzlinu z cottage sýru? Stačí ti na ni jen dvě základní ingredience - cottage sýr a med! Potom si můžeš přidat i další, podle toho, jakou chceš příchuť! Ale celý recept je hotový klidně do 40 minut, takže když ráno dostaneš chuť na zmrzlinu, bez problémů si ji stihneš připravit. Nás chuťově velmi příjemně překvapila a od té doby, co jsme ji zkusily poprvé, ji děláme často (alespoň tedy v letních měsících). Její konzistence je naprosto úžasná a chuťově stojí taky za to! Obzvlášť pokud přidáš další oblíbené ingredience!

Domácí cottage zmrzlina

Proteinové bagely z cottage sýru

Hledáš rychlý a jednoduchý recept na domácí pečivo? Vyzkoušej tyto proteinové bagely z cottage sýru! Jsou mnohem jednodušší než klasické pečivo ale potěší tě snad ještě více! Podávat je můžeš klidně samotné a nebo úplně s čímkoli, s čím chceš. Sami o sobě totiž obsahují vysoké množství bílkovin!

Proteinové bagely z cottage sýru

Bezlepkové sladké cottage knedlíčky

Cottage sýr je univerzální ingrediencí, která jde použít snad do všeho! Můžeš si z něj připravit i tyto úžasné cottage knedlíčky, které se skvěle hodí hlavně s čerstvým ovocem (ale podávat je můžeš s čím chceš). Jsou příjemně sladké ale přitom zdravé a navíc obsahují vysoké množství bílkovin. Jsou skvělou snídaní nebo třeba i svačinkou či sladkým obědem.

Bezlepkové sladké cottage knedlíčky

Slané muffiny z cottage sýru

Znáš slané muffiny? Vyzkoušej třeba tyhle z cottage sýru! Stačí ti na ně minimum ingrediencí a také práce - je to velmi jednoduchý recept, který zvládne i dítě! Navíc si je můžeš připravit ve verzi s moukou a nebo klidně i bez ní. Za nás je chuťově i konzistencí o trochu lepší verze s moukou ale pokud ji nechceš nebo nemůžeš, skvělá je i verze bez ní! Navíc si do receptu můžeš přidat i další ingredience či koření dle vlastní chuti.

Slané muffiny z cottage sýru

Špenátové těstoviny s cottage omáčkou

Dalším receptem jsou tyto dokonalé špenátové těstoviny s cottage omáčkou. V kombinace se špenátem jsou těstoviny barevnější a chutnají o trochu lépe! Neuvěřitelně se k sobě hodí a tento recept jednoduše musíš vyzkoušet! Navíc je i jako všechny ostatní recepty velmi jednoduchý, takže s jeho přípravou nebudeš mít žádné problémy.

Špenátové těstoviny s cottage omáčkou

Cottage gnocchi

Z cottage sýru si můžeš připravit i tyto skvělé cottage noky, které se skvěle hodí i jako oběd či svačinka do krabičky do práce nebo i do školy. Stačí ti jenom pár ingrediencí, které už máš nejspíš doma. A pokud nevíš, co na oběd, my můžeme jenom doporučit!

Cottage gnocchi

Nadýchané cottage lívance

Z cottage sýru si můžeš připravit i tyto nadýchané lívance. Jsou měkké, vláčné a chutnají naprosto skvěle. Navíc je můžeš podávat se svým oblíbeným ovocem, arašídovým máslem či čímkoli jiným. Díky cottage získají tyto lívance dokonalou konzistenci, kterou si zamiluješ!

Nadýchané cottage lívance

Cottage koláč s čokoládovou polevou

Pokud máš doma cottage sýr a nevíš co s ním, vyzkoušej i tento cottage koláč s čokoládovou polevou. Je jednoduchý, chutná skvěle a obsahuje vyšší množství bílkovin. S čokoládovou polevou chutná naprosto skvěle a můžeš si ho připravit klidně i na snídani! Nebo jen tak ke kávě - to už je na tobě. Ochutnej:

Cottage koláč s čokoládovou polevou

Jablečné lívance s cottage sýrem

Další cottage lívance - tentokrát s jablkem. Tento skvělý recept je jinou variantou předchozího receptu - díky tomu chutná jinak ale pořád stejně dobře! Pokud máš rád jablka, je to recept přesně pro tebe! Navíc je hotový během chvilky a je to skvělá snídaně, i když ráno není moc času.

Jablečné lívance s cottage sýrem

A to je vše! Každý recept najdeš po rozkliknutí tlačítka pod ním s nápisem "celý recept najdeš zde". Dej nám vědět, jak se ti recepty líbí a klidně nám napiš, jaké recepty bys chtěl/a příště!


Snažíš se zhubnout a stále se ti to nedaří? Problém je nejspíš ve tvém jídelníčku. Pořiď si náš manuál s jídelníčkem, kde kromě jídelníčku získáš i cenné informace o základech stravování a vše, co potřebuješ vědět, abys úspěšně zhubnul/a. Samotný jídelníček potom obsahuje několik variant jídel, ze kterých si můžeš vybírat dle vlastní libosti. Není tak omezující, protože máš veliký výběr na každý den!


Přejeme dobrou chuť!

Twin recipe

Štítky:

598 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page